Berezelt a kivitelező Duna Aszfalt a Fürdő utcai lakóktól?
2017. augusztus 25. írta: BoldogÉ

Berezelt a kivitelező Duna Aszfalt a Fürdő utcai lakóktól?

furdoutca-erd-kacsak02.jpg

Tegnap lakossági fórumot tartottak Érden a Fürdő utca felújításával kapcsolatosan.

Ez egy igazi fórum volt, ugyanis ezt nem az önkormányzat, hanem egy sokkal fontosabb közösség, a Fürdő utcai lakók szervezték, el is JÖTTEK 35-en. Ugyanis szerették volna tudni, milyen munka lesz még az utcájukban, milyen ütemben, satöbbi.

Mit gondolnak, mit csinált a kivitelező Duna Aszfalt? Először megígérte, hogy részt vesz a fórumon, majd miután öt perccel a lakossági fórum kezdete előtt felhívta az egyik Fürdő utcai lakó, hogy érkezik, avagy nem, ő azt mondta, hogy a meghívót továbbították a kommunikációs szakembernek, aki azt tanácsolta, ne vegyenek részt a lakossági fórumon.

Hogy miért nem állt szóba az érdi polgárokkal a Fürdő utcai felújítást végző cég?

Úgy gondolhatták, nem fontos az utcában lakóknak tudni semmiről. Nekik úgyis az önkormányzat fizet, miért menjenek egy lakossági fórumra.

Pedig tanulságos lett volna, ugyanis az ott élők az önkormányzat elképzelésivel szemben nyílt árokban szeretné megoldani a csapadékvíz elvezetést. Felesleges volt minden szempontból egy élő patak befedése.

Magára a fórumra az utca lakói már meg sem hívták az önkormányzatot, hiszen ez a városvezetést úgysem érdekli, egyik fülükön be, a másikon ki. Ahogy szokták, szinte lenézik az ott lakókat.

A lakók a felháborodáson kívül levelet írnak a cég ügyvezetőjének. Az önkormányzatot már meg sem hívták a fórumra, mert mint fogalmaztak: semmi értelme, összevissza beszélnek, és nem akarnak semmilyen tervet sem megmutatni a lakóknak.

A Duna Aszfalt kommunikációja nagyon “sokrétű” volt, elintézték azzal, hogy szórólapot szórtak szét augusztus 22-én, hogy másnap kezdenek és előre láthatóan november 30-ig tart a munka.

Micsoda kommunikáció, micsoda empátia: a Jövő Kommunikátora Díjat neki!

Vajon, mitől fél a szakember, csak nem leszóltak neki a városházáról, hogy el ne menjetek, mert baj lesz?

Persze nem tudhatjuk, de nem lepne meg senkit, ha így lett volna.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4712779138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása