Elmebetegség netovábbja: Nemzeti Együttműködési Bugyivizsgáló Bizottság a bíróságokon? Érden nemcsak új épületet kap a bíróság?
2017. augusztus 25. írta: BoldogÉ

Elmebetegség netovábbja: Nemzeti Együttműködési Bugyivizsgáló Bizottság a bíróságokon? Érden nemcsak új épületet kap a bíróság?

tanga-cherir-com.jpg

Hihetetlen, de most az egyik vezető hír kis hazánkban, hogy rendelt egy arculati kézikönyvet az Országos Bírósági Hivatal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemtől 8 millióért, amiből például kiderül, hogy egy hétre öt fehérnemű szükséges egy bírósági dolgozónak.

Na, most ezzel odabasztak rendesen!

Remélem, fenéktörlésre vonatkozó információt azért nem raktak bele a kreatív szakértők.

Mindig van lejjebb, iszonyatos közhely, de igaz.

Persze egy csomó mindent tartalmaz még ez az arculati kézikönyv, de leginkább ez háborította fel, egyébként jogosan, a dolgozókat és a közvéleményt is.

„Kiderül továbbá, hogy a bíróságok hadat üzentek a műkörmöknek, a rikító csatoknak és kócos hajnak is. A férfiak is hordhatnak viszont egy pár bedugós vagy karika fülbevalót. A borosta tiltólistás, de az állszakáll például jöhet. A legmegalázóbbnak „a megértést segítő brossúra” tűnik, ami egy hétre összeállítja a dolgozó ruhatárát, számszerűsítve a kívánt ruhadarabokat, még a fehérneműt is. Utóbbi esetben például nőknek az öt munkanapra gondosan öt bugyit javasolnak, amelyek lehetőleg fehérek, feketék, vagy testszínűek legyenek. De ugyanilyen ajánlás fogalmazódik meg a melltartókra (testszínű vagy fehér), trikóra (fehér), harisnyanadrágra (testszínű vagy fekete), bokafixre (testszínű vagy fekete), illetve pamutzoknira is (fekete).’-írja a hvg.hu.

Az alkotók nagyon rákkattantak a bugyi témára, viszont elfelejtették leírni, hogy hordhatnak-e a bírósági alkalmazottak tangát, vagy a francia bugyi lesz a kötelező? A férfiak csak boxeralsót viselhetnek, vagy az amúgy nem annyira divatos fecskében is dolgozhatnak.

Innen már tényleg csak egy lépés, hogy a fanszőrzetet is meghatározzák dolgozók számára. Érdekes kérdés, kötelező lesz-e fazonra nyírás, vagy a teljesen leborotvált lesz a meghatározó dizájn ezen a területen.

Azt is el tudom képzelni, hogy ellenőrzik is majd, reggel a hivatalba belépésnél alsónemű vizsgálók várják majd a dolgozókat, egyesével behívják őket egy lefüggönyözött helységbe és mehet az ellenőrzés. „ Na de kolléga, ez a tegnapi alsógatya, még látszik rajta a kondenzcsík, tessék hazamenni gyorsan, mondja majd az alsógatya-mediátor mosolyogva. Biztosan lesz majd egy Alsónemű Bíráló Fegyelmi Bizottság is, amelynek a tagjait a városi közgyűlés fogja majd megszavazni.

De, ha nagyon ott akarnak lenni a szeren, gyártatnak majd egyen bugyikat és alsógatyákat. Mészáros Lőrincnek még bugyigyára úgy sincsen. És a bírósági melltartó is nagy üzlet lehet a jövőben. Ha valaki netán rózsaszín tangában libeg be egy tárgyalásra, vagy malackás alsógatyában azonnal fegyelmit kap.

Én csak a dolgozókat sajnálom, akiket földig aláztak ezzel az elmebeteg brossúrával az alkotók, akik vagy ennyire cinikusak, vagy ennyire hülyék, vagy annyira betéptek, hogy nem tudták, mit csinálnak.

És aki ezt a munkát elfogadta, neki milyen a lelkivilága ugyan?

címlapfotó: cherir.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9912778164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása