Az érdi Jónás Zsolt lett a legjobb, de ne kerüljenek a kezei közé!
2017. szeptember 12. írta: BoldogÉ

Az érdi Jónás Zsolt lett a legjobb, de ne kerüljenek a kezei közé!

helyszinelok-police-hu.jpg

Nemrég - Gödöllőn - rendezte meg a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Balesethelyszínelő Verseny megyei döntőjét, amelyen a megye 13 rendőrkapitánysága és az Autópálya Alosztályok munkatársai is képviseltették magukat.

A versenyzőknek  először KRESZ és szakmai elméleti tudásukról kellett számot adniuk, majd ezt követően hét gyakorlati helyszínen bizonyíthattak. A gyakorlati végrehajtás során a balesethelyszínelési feladatokon túl migrációs, intézkedéstaktikai, vezetéstechnikai és elsősegélynyújtási  feladatokat is kaptak a résztvevők.

A megnyitón Dr. Fekete Csaba r.  dandártábornok megyei rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte a helyszínelőket és kiemelte munkájuk fontosságát is.

A 2017-es megyei döntőn Jónás Zsolt r. törzsőrmester, az Érdi Rendőrkapitányság munkatársa bizonyult a legjobbnak. A dobogó második fokára Szatmári András r. főtörzsőrmester állhatott fel, aki Nagykőrösről érkezett. A harmadik helyezett a Nagykátai Rendőrkapitányság helyszínelője, Horváth Tamás r. főtörzsőrmester lett.

Az országos megmérettetésen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a mai döntő első két helyezettje képviseli.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6312824392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása