Itt is van a polgármester által beharangozott jogi út első lépése? Csúnyán viselkedtünk, ezért nem jár nekünk a kép, róluk például!
2017. szeptember 29. írta: BoldogÉ

Itt is van a polgármester által beharangozott jogi út első lépése? Csúnyán viselkedtünk, ezért nem jár nekünk a kép, róluk például!

nelegyenkepunk.jpg

Az érdi önkormányzat nagyon haragszik ránk: ismét kaptunk egy levelet a jogi képviselőjüktől, hogy portálunk jogtalanul használta fel az önkormányzat által életben tartott médiatermék képeit, amely a saját szellemi tulajdonuk. Jogi lépésekkel fenyegetnek, amennyiben nem távolítjuk el őket a portáltól. Az jutott eszünkbe, hogy megint jönnek, próbálkoznak…

Kaptunk egy jó hosszú listát, amelyből ellenőriztünk néhányat, de azok nem tőlük származnak, hanem más oldalakról pl hivatalos képviselői oldalról.

Annyit azért megemlítünk, hogy mi nem nagyon értjük, hogy a jórészt közpénzből fenntartott, 130 millióval támogatott önkormányzati sajtós cég miért gondolja, hogy az önkormányzati eseményekről készült fotók nem közkincsek, amikor közpénzből finanszírozzák őket és hivatalosan is a helyi adófizetők tájékoztatása a legfőbb feladatuk. Olybá tűnik, hogy a közpénz addig fontos, amíg meg nem kapják. Miután mi is az érdi olvasókat tájékoztatjuk,és ők is ezért kapják a támogatást.

Régebben, hibáztunk, annak idején a cikkek forrásmegjelöléseinél: hónapokkal ezelőtt írtunk is az Érdmost főszerkesztőjének, hogy szívesen lehozunk egy elnézést kérő cikket, mert forrás megjelölés nélkül használtunk fel a szövegeikből, de választ a mai napi sem kaptunk. Ezek szerint nem tartották fontosnak, hogy megtegyük.

Most annyit tudunk tenni, hogy elnézést kérünk az érdi adófizetőktől, hogy forrás megjelölés nélkül használtuk fel a képeket, ezután megtesszük. Gondoljuk, az érdi polgárok hosszú tömött sorokban tiltakoztak emiatt.

Szóval az ügy nagyon komoly, sokkal komolyabb, mint az Elvira-major vagy az érdi utak állapota.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr512910927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása