Nyolcszorosan körözött férfit fogtak el, az érdiek is keresték
2017. október 13. írta: BoldogÉ

Nyolcszorosan körözött férfit fogtak el, az érdiek is keresték

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

Igazoltatáskor bukott le Sz. Zoltán Budaörsön. A rendőri szervek mellett a bíróság is kereste.    

A Budaörsi Rendőrök kedden este igazoltatták a 28 éves férfit Budaörsön, a Szabadság úton. Az ellenőrzés során megállapították, hogy több rendőri szerv, valamint bíróság által elrendelt körözésben is szerepel.

Az Érdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, a Budaörsi Rendőrkapitányság csalás, a Pécsi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csalás, a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság sikkasztás bűncselekmények miatt bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, a Budapest Környéki Törvényszék Bv Csoportja pedig lopás és hamis magánokirat felhasználása bűncselekmények miatt rendelte el körözését.    

Sz. Zoltánt elfogását követően a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

címlapfotó: hirtv.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr212967315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása