Most indult és november 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves felsőoktatási képzésre
2017. október 16. írta: BoldogÉ

Most indult és november 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves felsőoktatási képzésre

felsooktatas-nogradhont-hu.jpg

Tegnap óta lehet jelentkezni a 2018 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre.

A jelentkezők november 15-ig dönthetik el, hogy mely egyetem vagy főiskola mely képzésén szeretnének továbbtanulni. A ponthatárokat várhatóan 2018. január 24-én hirdetik ki. Az eljárás tudnivalói, szabályai és a meghirdetett képzések a www.felvi.hu oldalon olvashatók.

A keresztféléves eljárásban meghirdetett önköltséges alapszakokra és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akiknek legalább érettségi bizonyítványuk van; állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok, akiknek a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettségük van, vagy legkésőbb 2018 januárjában szerzik meg.

Jelentkezni kizárólag a felsőoktatási jelentkezés online felületén, a www.felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet. Az E-felvételi használatához regisztrálni kell az oldalon. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2017. november 15-én 24.00 óráig rögzíteni, november 20-án 24.00 óráig pedig hitelesíteni kell, amit legegyszerűbben Ügyfélkapuval lehet.

A felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk: a meghirdetett képzések, az eljárási díj, illetve a pontszámítás részletes szabályai és módszerei itt olvashatók.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5112992428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása