HOLNAP, nagyon titkos napirendi pontként tárgyalja a közgyűlés, a CSATORNÁZÁS PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSÁT! Vajon miért nem nyilvános előre?
2017. október 25. írta: BoldogÉ

HOLNAP, nagyon titkos napirendi pontként tárgyalja a közgyűlés, a CSATORNÁZÁS PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSÁT! Vajon miért nem nyilvános előre?

talicska_penz-meleronkulcsai-blogspot-com.jpg

Kíváncsi, hogyan állnak a csatornázási program pénzügyei?

Itt a remek alkalom, ugyanis a csütörtöki közgyűlés meghívójában szerepel egy napirendi pont, amely fölöttébb érdekesnek ígérkezik, ezért ha kíváncsiak rá, akkor érdemes bemenni a testületi ülésre.

Ez pedig nem más, mint a csatornázás PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSÁNAK napirendi pontja.

Egészen konkrétan ezzel kapcsolatosan, az alábbi a napirendi pontokat hirdették ki a közgyűlési meghívóban:

  1. Javaslat az Érd és térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási program útján létrejött közművagyon átvételére

- Beszámoló az Érd és térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási program pénzügyi elszámolásáról

- Beszámoló az Érd és térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás 2016. évi tevékenységéről

Csupán az a kérdésünk, hogy vajon miért nincs még előterjesztés?

Ma szerda reggel van és nyoma sincs az előterjesztésnek. Érdekes módon pont ehhez az egyetlenegyhez nincs előterjesztés, legalábbis nincs fent Érd honlapján illetve a képviselők sem kapták meg.

Persze az is megeshet, hogy Érden elképzelhetetlen sebességgel tekintenek át egy több éves pénzügyi anyagot a képviselők, ott olyan szuperképességű testületi tagok vannak, akik hosszú évek óta nyomonkövetik az utolsó ceruzavásárlásokról szóló pénzmozgást is. Ebben az esetben nem is kell, elég ha fejben áttekintik.

A másik lehetőség, hogy olyan igazi, jóféle, Simó Károly-Szabó Béla  elszámolgatásokat kapnak a képviselők, mint amire mutattunk már jó néhány példát az utóbbi időben. Ezeknek pedig a valóságtartalma eddig konvergált a nullához.

Vajon milyen döntés születik a csatorna ügyben a csütörtöki közgyűlésen?

A T.Mészáros-féle csapatnak át sem kell néznie, ők nyilván bármilyen tartalmú előterjesztést megszavaznak ezzel kapcsolatosan.

Arra is kíváncsiak leszünk, hogy T.Mészáros polgi melyik sapkájában lesz jelen,

városvezető vagy szennyvízfőnök lesz? Valószínűleg a reggeli öltözés során fog eldőlni.

Kíváncsian várjuk, hogy az ellenzék lekapja-e a tíz körméről a csatornás társaságot, a homályos pénzügyek miatt, vagy hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben, mint úgy általában. Legalább itt a kampány előtt kicsit összeszedhetnék magukat, csináljanak úgy, mintha komoly képviselők lennének.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9713079850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása