Közös megemlékezés helyett hazaárulózás
2017. október 27. írta: BoldogÉ

Közös megemlékezés helyett hazaárulózás

koszoru1.jpg

Az október 23-i városi ünnepségről az MSZP és a DK képviselői jelezték távolmaradásukat. A kormányzati gyűlöletkampányban jeleskedni kívánó T. Mészáros András és Aradszki András ezen kapva kapott, és a baloldali ellenzék gyalázására használta fel az ország közös ünnepét:

"– Szűcs Gábor, Havasi Márta, Csornainé Romhányi Judit, Tóbiás József nem óhajt ezekben az ünnepségekben részt venni, magyarként és hazafiként emlékezni. Igaza van annak a rendszerváltás kori mondásnak: „kommunista kutyákból nem lesz demokratikus szalonna”. Nem lett. Ettől függetlenül mi ünnepeljünk: ünnepeljük azt, hogy hitünket megtartva, magyarként tudunk élni ebben az országban – zárta szavait T. Mészáros András."(erdmost.hu tudósítása alapján)

Az LMP képviselői, Demeter Márta országgyűlési képviselő és Turcsán Szabolcs LMP-s képviselőjelölt, szándékuk szerint részt kívántak venni a közös megemlékezésen, de úgy ítélték meg, méltatlan az ünnep méltóságához a polgármester és a parlamenti képviselő viselkedése, ezért kivonultak az ünnepségről és koszorújukat külön helyezték el.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6613107124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása