Jöjjön Ön is! Az Érdlakó kezdeményezi az Érdi Közéleti Kerekasztal megalapítását
2017. november 09. írta: BoldogÉ

Jöjjön Ön is! Az Érdlakó kezdeményezi az Érdi Közéleti Kerekasztal megalapítását

kerekasztal-erdlako.jpg

Az Érdlakó blogportál kezdeményezi az Érdi Közéleti Kerekasztal megalapítását.

Céljuk egy olyan folyamatos fórum biztosítása, ahol érdemi és konstruktív párbeszéd útján keresik a választ a közéletet nyomasztó kérdésekre. Ehhez találkozni, beszélgetni kell.

A Kerekasztal gerincét a kétheti / havi rendszerességgel tartandó tematikus nyilvános beszélgetések adnák, melyeket az internet nyilvánossága előtt is követhetővé tesznek. Ezt kiegészítendő a felvetett témákat, gondolatokat az Érdlakó, publikációs folyamban is befogadja. A beszélgetés és a publikáció moderált, de szabad. Formáját a Kerekasztal alapítói közmegegyezéssel határozzák meg.

Szeretnének minél több polgártársukhoz eljutni, minél több embert véleményalkotásra ösztönözni. Találjuk ki együtt Érd és Magyarország jövőjét, találjuk meg közösen az elkövetkező idők képviselőit! A Kerekasztal nem kampányfelület kíván lenni, annál sokkal több: a kormányzat által megszállt "köz"média ellensúlyozásaként az alternatíva megjelenítését, megismertetését tűzzük ki célul.

Ha részt venne a Kerekasztal indulásában, akkor jelezze szándékát MOST a kerekasztal@erdlako.hu címen!

(erdlako)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5713220895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása