Ne lepődjön meg az érdi postán! Korlátozza a csomagfeladást a Magyar Posta
2017. november 10. írta: BoldogÉ

Ne lepődjön meg az érdi postán! Korlátozza a csomagfeladást a Magyar Posta

postacsomag_mpl-hu.jpg

Okulva a tavalyi csomagmizériából, úgy döntött a Magyar Posta, hogy már jó előre korlátozza a csomagküldözgetéseket. Állítólag felkészültek rendesen, de nyilván nem szeretnék veszélyeztetni az eddigi eredményeket.

Az általuk kibocsátott közlemény:

“November 15-től visszavonásig nem szerződéses ügyfeleink naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti és MPL Netcsomagot adhatnak fel.

November 15-től visszavonásig a zökkenőmentes küldeménykezelés érdekében a Magyar Posta csomagfeladási limitet vezet be. Az intézkedés kizárólag a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel.”

Magyarán, ha szeretne mindenkinek küldeni a családból csomagot és nagy a család, akkor vagy több napot rááldoz, vagy mozgósítja az otthon lévő családtagokat, nagymamákat és mindenkit aki ráér.

Persze ilyenkor az az egyszerű kérdés is felmerül, hogy egy ilyen előre látható eseményre miért így kell felkészülni.

Az írják még:

“Az intézkedésre azért van szükség, hogy a Magyar Posta az év végi élénk küldeményforgalomban is az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek.”

Szurkolunk, hogy a tavalyit ne múlják alul.

címlapfotó: mpl.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8913229899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása