Akciós lakásokkal csábít a Tópark, már ha a félmilliós négyzetméterár akciós!
2017. november 20. írta: BoldogÉ

Akciós lakásokkal csábít a Tópark, már ha a félmilliós négyzetméterár akciós!

toparkm0-portfolio-hu.jpg

Akciósan árulják a Biatorbágy melletti szellemváros lakásait. A 40,70 és 106 négyzetméteres lakásokat most 20-65 millió forintért kínálják.

A félbehagyott beruházást felvásárló Útnet Kft. koncepciót is gyártott az új projekthez:a Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja.

Biatorbágy szélére az előző beruházó is vonzó komplexumot álmodott. Az új tulajdonos azonban újragondolta a csődbe ment tervet és életet lehelne a szellemvárosba: nem csak szálloda és iroda épülne itt, de jelentős mennyiségű lakás is. Reményeik szerint már 2018 márciusában költözhetnek a lakók,jövő árpilisra elkészül az első ütem, költözhetnek a lakók, jöhetnek a boltok, indulhatnak az irodák. A teljes beruházás befejezését, a második ütem végét 2019 végére ígérik.

Az első ütemben 210 lakás készül el, majd  fokozatosan készülnek az irodák, a szolgáltatók és a boltok - mondta Csendes Balázs.

A második ütemben, 2019 végéig további 140 lakás, 40 ezer négyzetméternyi irodahelyiség épül, beleértve egy szállodát és a konferenciatermet is.

Az igazi újdonságot a városnegyed közösségi funkciói jelentik. A lakások mellé épül óvoda és bölcsőde is, amelyet a biatorbágyi önkormányzat tart majd fenn. „Az irányítószám ugyan biatorbágyi, de ez egy olyan agglomerációs projekt, amelyik illeszkedik a budapesti városi szövethez” - mondta Csendes. Ennek megfelelően április 1-jétől már működni fog a Volán által üzemeltetett, de BKK-s bérlettel használható kék buszos közvetlen járat Kelenföldre. Ez egyébként az agglomerációból az M0-son érkező autósoknak is jól jöhet, mert a buszmegállótól 5 percre gyalog megközelíthető ingyenes, 300 helyes, P+R-ként funkcionáló parkoló is épült.A legnagyobb lakássok némelyikéhez 110 négyzetméteres terasz is jár. Igaz, ezek ára már 80-90 millió közé esik.

A legnagyobb kihívást a városnegyed életrekeltése jelenti. A lakókkal párhuzamosan kell megjelenniük a szolgáltatóknak is. Hiszen, ha nincs elég lakó, akkor nem éri meg boltot, pékséget, fodrászatot üzemeltetni, ha viszont mindez nincs, akkor nehezebb meggyőzni az embereket arról, hogy érdemes kiköltözni.

Biatorbágy nem csupán a csúf betontorzó eltűnése miatt örül a beruházásnak, hanem a várható adóbevételek és az új munkahelyek okán is. Ezért vállalták az 1800 négyzetméteres óvoda és a bölcsőde fenntartását is.

A beruházó szerint az első ütem munkálatai 90 százalékon állnak, a maradék öt hónap elég lesz a befejezéshez.

címlap: MTI-Beliczay László

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5313319439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása