Meghalt az a munkás, akit elütött egy személygépkocsi ma délelőtt az M0-s autóút törökbálinti szakaszán.
2017. december 06. írta: BoldogÉ

Meghalt az a munkás, akit elütött egy személygépkocsi ma délelőtt az M0-s autóút törökbálinti szakaszán.

baleset-m0-hirpress-hu.jpg

Ugyan megkezdték a középkorú férfi újraélesztését, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy az M0-s autóút Diósd felé vezető oldalán a 3-as kilométernél, Törökbálint külterületén egy személyautó behajtott a terelés melletti lezárt útszakaszra, és elütött egy ott dolgozó munkást.

A mentőhelikopter érkezése miatt az útszakaszt egy időre teljesen lezárták, a forgalmat az autóút melletti mellékútra terelték. Kora délutánra egy sávon már megindult a közlekedés, de a helyszíni szemle még tart, ezért a rendőrség kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

(hirpress)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1913450105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása