Elképesztően nagy darts verseny volt tegnap az Érd Arénában, kicsit meg is lepte a szervezőket!
2018. január 07. írta: BoldogÉ

Elképesztően nagy darts verseny volt tegnap az Érd Arénában, kicsit meg is lepte a szervezőket!

darts-erdarena.jpg

Érden rendezték az év első, és egyben legnagyobb amatőr darts versenyét.

A PDC Hungarian Fan Club égisze alatt megtartott VI. Target Amatőr Bajnokságnak ezúttal városunk, pontosabban az Érd Aréna adott otthont, amiben nagy szerepe lehetett annak, hogy tavaly júniusban két nagyszabású versenyt már megrendeztek Érden.

dartboard.jpg

A sportág egyre növekvő népszerűsége, és a Sport TV-n jó nézettséggel futó decemberi világbajnokság közvetítése rengeteg jelentkezőt csábított szombaton a sportcsarnokba. Már az előnevezések száma meghaladta az 1300 főta a két kategóriában (férfi és női) meghirdetett versenyen, és még a helyszínen is lehetett jelentkezni.  Az aréna küzdőtere és a lelátó így délelőttre zsúfolásig telt a versenyzőkkel, hozzátartozóikkal, szervezőkkel és nézőkkel (az esemény megtekintése ingyenes volt), ennyi embert csak kézilabda mérkőzéseken látni a helyszínen. Több mint 100 táblán zajlottak a küzdelmek, amelyekre az ország szinte minden pontjáról érkeztek versenyzők.  A legfiatalabb induló 12 éves volt, de láthattunk hatvan felettieket is dobálni.

Sajnos a rekordlétszám a szervezőket is meglepetésként érte, hiszen a lebonyolítás nem ment zökkenőmentesen, a vigaszágas rendszer és az idő előtt hazainduló versenyzők miatt több versenyzőnek is órákat kellett várnia két meccs között, ám ez nem a helyszín hibája. A csúszások miatt végül a döntők is csak hajnalban kerültek megrendezésre, így a trófeák kiosztásánál már csupán a legelszántabbak tapsolhattak a győzteseknek.

A nők versenyét nagy csatában Sorger Antónia nyerte, míg a férfiak mezőnyében a címvédő Szász Bence diadalmaskodott.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9913556353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása