T. Mészáros polginak ezerrel tolni kell a Sorosozást, ettől több pénz lesz az utakra?
2018. január 23. írta: BoldogÉ

T. Mészáros polginak ezerrel tolni kell a Sorosozást, ettől több pénz lesz az utakra?

tmeszaros-orban-hirado-hu.jpg

Édes, aranyos polgink megkaphatta az ukázt, hogy ha már jön a választás, itt a remek alkalom Sorosozni kell a közgyűlésen, meg határozatba foglalni, ha már.

Mégiscsak ez kívánja a pártja.

Bele is tették a csütörtöki közgyűlés meghívójába, lássák odafent ők nem szégyenlik ezt az aljasságot, ahogy kell leteszik újból a hűségesküt, mint a jó vazallusoknak.

Az előterjesztés szövegében hatalmas,  közbeszerzésnyi hülyeségek vannak leírva, szólni kellene a szövegírójának, hogy ne már.

Persze az ideológiának meg kell felelni, ezt értjük, de az emberek gyűlöletben tartására miért van szükség?  Mert ha sokat játszanak vele, robbanni fog. Azért az elég nagy kommunikációs átkeretezés, hogy a hangsúlyozottan magyar embereken segítő civil szervezetek irodáit bevándorlás-szervező irodáknak nevezik. Főleg, hogy ezek a szervezetek olyan problémákon segítenek, amelyeket a kormány nem tud, vagy nem akar megoldani.

Gratulálunk!

T. Mészáros András Érdet is berántja szépen ebbe a szürreális történetbe. Az külön érdekes, hogy mint kiderült, a kormány suttyomban beengedett 1300 menekültet az országba, tehát még a saját gonosz stratégiájának is ellent tud mondani. Lehet hogy attól fél a városvezetésünk, hogy ide fogják telepíteni őket? Pedig, ha Viktor ide mutat a térképen, akkor hiába ez az egész cirkusz, csak szólnánk.

Mi lenne, ha félelemgerjesztés helyett inkább az utakkal, vagy a szeméthelyzettel foglalkozna a közgyűlés, és mi lenne, ha inkább arról írnának határozatot, hogy elhatárolódnak Lázár János azon kijelentésétől, hogy nevelő jelleggel nem emelik a közmunkások bérét. Na az ilyen extracinikus mondatoktól kell félni, nem pedig a nemlétező bevándorlás-szervező irodáktól.

címlap: hirado.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5513596869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yogosan 2018.01.23. 17:17:10

Érd vezeti az országban a népesedési ranglistát. (Ennek csak töredéke a belföldi szuburbanizáció.) Így hát a Közgyűlésben székelő képviselők talán megtudhatják, mennyi ebben az érdi rekordban a nettó migráció. Beleértve a környező és távolabbi országok (ukránok, románok és egyéb balkáni népek) bevándorlóit, a három hónapos vízummal cirkulálókat - ami szabad szemmel is jól látható. Mire vezettek az utóbbi évek migrációs ellenőrzéseinek helyi tapasztalatai pl-ul lakhatás, munkahely és a városrészek közbiztonsága szempontjaiból. Hogyan is áll ezekkel a statisztikákkal valójában ez a zsúfolt és egyre koszlottabb, élhetetlenebb "város"?
süti beállítások módosítása