Nem tudjuk könnyebb lesz-e igényelni a CSOK-ot, de ezentúl kevesebb papír szükséges hozzá, támogatják a külföldről visszatelepülőket is!
2018. február 01. írta: BoldogÉ

Nem tudjuk könnyebb lesz-e igényelni a CSOK-ot, de ezentúl kevesebb papír szükséges hozzá, támogatják a külföldről visszatelepülőket is!

csok-24ora-eu.jpg

A hírek szerint február közepén életbe léphetnek azok a szabályok, amelyek a mostaninál egyszerűbbé teszik a csok igénylését, így kevesebb dokumentumot kell benyújtaniuk az igénylőknek.

A külföldről hazatérni kívánókat támogatja, hogy az új szabályok szerint nem kell majd igazolni a 180 napos magyarországi munkaviszonyt, elég azt vállalni, hogy 180 napon belül lesz a szülők valamelyikének itteni állása - írta meg az origo.hu

(kép: 24ora.eu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2013623928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása