A posta azt szeretné, hogy Budapest belvárosa Érd legyen? Zavar az erőben
2018. február 16. írta: Cseri Pali

A posta azt szeretné, hogy Budapest belvárosa Érd legyen? Zavar az erőben

posta.jpg

Több olvasó arra hívta fel  az újság figyelmét , hogy egészen furcsa szórólapokat kaptak Érden, ugyanis nem az ott induló Turcsán Szabolcs, hanem a fővárosban induló Csárdi Antal szórólapjait kapták meg. Az ok egészen banális. Turcsán a Pest megyei 1. számú választókerületben indul, aminek a központja Érd és ide tartozik még Diósd, Pusztazámor, Sóskút, Tárnok és Törökbálint, míg Csárdi a budapesti 1-esben méretteti meg magát, ami az V. kerületet, az I. kerületet, a VIII. kerület egy részét és a IX. kerület egy részét foglalja magába.

Ezt, a Budapestre szánt lapokat szórták ki Érden:

csardi.jpg

Felhívtuk a rajta szereplő telefonszámot (olvasónk, amikor észlelte a hibát napokkal ezelőtt, neki senki nem vette fel a telefont), Csárdi kampánycsapatából azt mondták, tudnak a hibáról, azt a posta követte el, de egy nap után leállították a szórást. Azt nem tudta megmondani, hány szórólap ment rossz helyre, az LMP sajtóosztályához irányított minket, ahonnan eddig nem kaptunk választ.

Válaszolt a Magyar Posta viszont:

Az LMP Csárdi Antal szórólapjait a Pest megyei 01. választókerületbe kérte terjeszteni február 12-től. A kiadványok terjesztése a szerződésben foglaltak szerint megkezdődött, és még aznap érkezett a jelzés, hogy azonnal állítsa le a Magyar Posta a kiadványok kézbesítését, mivel azokat a Budapest 01-es választókerületbe szánták. Az első napon (február 12-én) mintegy 2 ezer kiadványt már kézbesítettek a postások Érden és Diósdon. A terjesztés folytatását a módosított körzetben, azaz a fővárosi 01. választókerületben hamarosan megkezdi a Magyar Posta.

(hvg)

Címlapfotó: hvg.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1613674442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása