Hoppá, mégsem a Tóbiás! Új jelöltet támogat az Mszp az érdi körzetben, a jelenleg civil Csőzik Lászlóban látják a lehetőséget.
2018. február 17. írta: BoldogÉ

Hoppá, mégsem a Tóbiás! Új jelöltet támogat az Mszp az érdi körzetben, a jelenleg civil Csőzik Lászlóban látják a lehetőséget.

tobias_jozsefnem-mandiner-hu.jpg

Hát! Tóbiás József érdi próbálkozása vérszegényre sikeredett.

Pályafutása Érden a 2018-as választási kampányban nem volt túl hosszú életű. Miután nemrég kiderült, hogy az MSZP elfogadott országos listáján Tóbiás József a hatodik helyre került, így már nem indul a pártigazgató az érdi körzetben a választásokon.

Úgy tudjuk, habár nem történt hivatalos bejelentés, hogy a szocialisták nem indítanak saját jelöltet, hanem a jelenlegi érdi önkormányazti képviselőt, a függetlenként induló Csőzik Lászlót támogatják.

Dr. Csőzik László, aki jelenleg ügyvédkedik, nem mai gyerek a politikában, sokáig az azóta már megszűnt SZDSZ-ben (aki nem ismeri, a Szabad Demokraták Szövetsége) töltött be jelentős pozíciókat, illetve az érdi helyi politikának is már hosszú ideje meghatározó szereplője.

Jelenleg a 2030 Egyesület elnöke és önkormányzati képviselő.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr913677514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása