Ilyen sötétség uralkodik a hivatal vezetőinek fejében, mint az érdi Alsó utcában?
2018. február 22. írta: Cseri Pali

Ilyen sötétség uralkodik a hivatal vezetőinek fejében, mint az érdi Alsó utcában?

erdegy.JPG

Városnézésünk - már ha látnánk is valamit- következő állomása az Alsó utca, ahol is sötétedés után a következő fegyvertárral kell közlekednie ha gyalogosan jár:
száraz és szélcsendes időben: fáklya, gyertya, az ettől eltérőben fejre vehető bányászlámpa, a modernebbeknek ajánljuk a mobilfény használatát.

Ha pedig valaki farkasvakságban szenved és nincs felfegyverkezve, esélye sincs, mert csak vakvezető kutyával lesz képes odatalálni a célobjektumhoz.

Ebben az utcában egyetlen lehetőség, hogy némi fény világítsa utunkat, az havonta egyszeri -de nem piros-, amikor is a Holdtölte felhőtlen égbolttal párosul - de ez legalább betonbiztos!

erdketto.JPG

Szívből kívánjuk hogy a lámpást, amit városvezetés kezébe adott a Teremtő( hogy legalább ők lássanak ha erre tévednek), végre gyújtsa már meg valaki és így hátha fénybe borul az Alsó utca is!

Persze lehet, hogy csak mi vagyunk rosszindulatúak, valószínűleg azért nincs világítás mert ez már az Alsó utca, bezzeg ha Felső lenne…

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4813689696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása