Nemzeti kuss legyen! Pont március 15-én fenyegette meg Orbán, bosszúálló beszédében az érdi polgárokat is. Nooormális?!
2018. március 16. írta: BoldogÉ

Nemzeti kuss legyen! Pont március 15-én fenyegette meg Orbán, bosszúálló beszédében az érdi polgárokat is. Nooormális?!

orbanviktor-444-hu.jpeg

Kezdjük avval, hogy nagyon elegem van abból, hogy egy nemzeti ünnepet mindig levisznek az erkölcsi pincébe, az aktuálpolitika szintjére. Én személy szerint betiltanám március 15-én a pártbeszédeket, és az emlékezést erősíteném inkább.

Mert a nemzeti nagyok Kossuth, Széchenyi nevét kisajátítja a beteg politika: fordítva ülteti őket a lovukra, és ez bizony becstelenség. A miniszterelnök vértelen, közhelyes beszéde csak megerősített ebben. Látszik, nagy bajban van a szövegírója is, mert semmi frappáns, nyelvileg kimunkált mondatot nem sikerült Orbán szájába adni. A migránsokról már hallottunk eleget, Sorosról meg még annál is többet. Meg arról, hogy ki mindenkit űztünk már el a hazából, többek között az oroszokat. Csak halkan súgnám, hogy az oroszokat pont Orbán rántotta vissza, pont azzal, hogy Putyin kutyája lett. Még nem láncos, de ami késik, nem múlik. Mondjuk nekem az is furcsa, hogy miért kell lengyel emberekkel megerősíteni a békemenetet. Attól határozottabbnak érzi magát a Viktor? A békemenettel magával egyébként semmi bajom, ha egyetértenek a kormánnyal és ezt ki is akarják fejezni a magyar polgárok, hát tegyék, nem lesz tőle drágább a kenyér.

Azon gondolkodtam, hogy mit üzent a kormányfő az érdieknek. Először is azt, hogy félni kell, de nagyon, gyanakodni kell, bárki téved a városba, de nagyon. Saját szorongását terjesztette ki, vagy szeretné kiterjeszteni ránk is. Amit még üzent Érdre is, hogy aki mást gondol, mint a Fidesz-kormány, az meg lesz büntetve. Vegyük észre: ez a nyílt fenyegetés volt az egész beszéd legfőbb értelme. A migránsok, a Soros meg az álruhás ellenzék nem volt olyan súllyal megírva, mint a büntetés.

“Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok, ezért a választások után elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi értelemben”- üzent le Érdre is, azaz: Na, idefigyelj, apukám. Ne ugrálj, mert ellátjuk a bajodat, úgyis meg fogjuk tudni, hogy szavaztál is, meg vannak rá a módszereink, és ha nyerünk, ami valószínű, neked annyi. Kirúgunk az állásodból, anyádat, apádat is kirúgjuk, a feleségedről, férjedről nem is beszélve. Maradj csendben: kussolj.

Nagyjából ennyi. A gazdaságról, oktatásról, egészségügyről nem beszélt. Nem ígért semmit, csak bosszút: óvári polgár, ne panaszkodj az egészségügyi ellátás miatt, a hosszú várólisták miatt, az oktatás helyben történő szétverése miatt, mert mindent látunk, hallunk. Nemzeti kuss legyen!

címlap: 444.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3013743564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása