Tiszta szemét az érdi Jysk melletti terület. De miért is?
2018. március 18. írta: Cseri Pali

Tiszta szemét az érdi Jysk melletti terület. De miért is?

erdi-jysk_hulladekv.jpg

Az érdi Jysk melletti elfogadhatatlan állapotokról tudósít az egyik felháborodott hulladékvadász. A területen háztartási, műanyag és üveg hulladék is megtalálható.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

“Tisztelt Hulladékvadászok! Ilyen jól néz ki az érdi Jysk melletti kis zöld terület. Hihetetlen hogy nincs egy emberük, aki kimenne és összeszedné a szemetet.”-írja a hulladekvadasz.hu.

Az látható, hogy az önkormányzat nem tud vagy nem akar foglalkozni a dologgal, de hogy az üzlet sem tesz semmit, az már nonszensz. Tényleg, miből tartana kiküldeni egy embert, hogy szedje már össze a szemetet. Hiszen az üzletnek is érdeke lenne elvileg, mert ki szeret olyan helyen vásárolni, ami mellett tiszta dzsuva a zöld terület? Vagy ez sem számít?

Fotó: hulladekvadasz.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6313750548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása