Kedves érdi olvasónk! Halálra akarja röhögni magát, miközben elküldi az anyjába Aradszki “Rózsafüzér” András képviselőt?
2018. március 20. írta: BoldogÉ

Kedves érdi olvasónk! Halálra akarja röhögni magát, miközben elküldi az anyjába Aradszki “Rózsafüzér” András képviselőt?

csatornazas-erden-aradszkivideobol.jpg

Ha nem látta Aradszki úr, alternatív valóságot bemutató érdi bemutatkozását, most pótolhatja!

Volt szerencsénk látni Aradszki úr önpromóját, oh pardon, bemutatkozó felvételét a Facebookon.

Hallgatván monoton monológját, elkezdtük keresni a kispárnánkat egy jó kis relax reményében. Ám néhány, a felvételen elhangzott állítására azonban felkaptuk fejünket, így rögtön kikerekedett a szemünk. Merthogy meglehetősen alternatív formáját választotta a valóság bemutatásának.

Fejlesztések garmadája, szép kezdettel, de a befejeztét ki tudja melyik generáció tapasztalhatja meg. Sőt, Aradszki úr szerintünk paranormális képességeket is birtokol, mivel olyan beruházást is megemlít - persze befejezettként-, amihez még hozzá sem kezdtek. Ez ám a jövőbelátás tudománya!

Ilyen például a csatornaépítés, miközben azt halljuk, hogy sikeresen haladnak, hovatovább, szinte minden készen, valahogy elfelejti például, hogy papíron már évek óta készen van, csupán a pénzzel nem számoltak el.

A csatornázást szemléltető videórészlet, olyan igazi magyarosch-ra sikerült, inkább kikerüljük a villanyoszlopot, mint hogy odébb helyezzük.

A víz meg csak folyik, -engedély nélkül- ráadásul lefelé, mivel itt a Földön az a fránya gravitáció, meg minden. Itt jegyezzük meg, hogy abban nem vagyunk annyira biztosak, hogy minden városatya is a Földön él.

Megemlíti nagy sikerként még a csapadék és belvíz elvezetési projektet, de úgy tűnik ez a vizet nem nagyon érdekli, mivel ha lefolyni már nem tud, tócsává változik. Lásd Fürdő utca, de ez még tán bocsánatos bűn is lehetne, hisz attól Fürdő, a Fürdő utca, hogy víz áll benne, amolyan mini Balaton módjára. (Na jó, a Fürdő utcaiaktól elnézést kérek)

Nekünk is vannak ám képességeink, mégpedig mint az orosz kém-parafenoméneknek, belelátunk az emberek fejébe és lecsatornázzuk azt, legalább nekünk legyen csatornánk, ha már a városnak nincs!  

Így tehát tudjuk mit gondolhat nevezett képviselő:

Operatőr Kedves! Azonnali hatállyal kirúgva! Hiszen csakis Ön a felelős ezekért a csúsztatásokért amit a videóban elmondtam, mivel Ön nem azt filmezte le, hanem a valóságot!

Ugyanezt a hibát vétette (ez már halmazati bűntett!) a Rendőrség épületénél, hiszen én azt mondtam, hogy elkészült, ehhez képest még felácsolt épületet mutat a kamerája! Nem érti? Ebben az állapotban még nem volt megnyitó, sem átadó!

Nem tudom elhinni, hogy a videóvágáshoz maga olyan kókler, hogy nem tudta volna levarázsolni róla azokat a nyavalyás fémszerkezeteket!  

Az utak is lassan, de annál biztosabban épülnek -már, ahol-, de hisz tudjuk: lassú munkához idő kell, úgy 2022-ig…

 

Magyarul: követtünk el eredményeket, és értünk el hibákat!

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7313755418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása