Botrányba fulladt a tegnapi ÉRDI KÖZGYŰLÉS - mégiscsak veszélyben az Elvira-major! Lehet, hogy később még bokszmeccs is lesz?
2018. március 23. írta: Cseri Pali

Botrányba fulladt a tegnapi ÉRDI KÖZGYŰLÉS - mégiscsak veszélyben az Elvira-major! Lehet, hogy később még bokszmeccs is lesz?

benezos.png

LMP-s tüntetők zavarták meg a Közgyűlést, mely botrányba fulladt.

“Mivel az Elvira-majorban élő állatok és növények nem tudják képviselni magukat, nekünk kell kiállni értük.” -így az aktivisták.

Az Elvira-major megmentése érdekében az LMP-s aktivisták elmentek a Közgyűlésre, hogy azt megvédjék, és a major 60 év alatt elért fantasztikus eredményeiért álljanak ki.

Továbbá, hogy ne épülhessen ipari park az Elvira-major (mégcsak a) közelében se, hogy ne tegyenek tönkre egy igazi, magyar hungarikumot: a mi gyümölcseinket, és azok továbbélését.

A Közgyűlést berekesztették, de lesz második felvonás.

Hamarosan részletesebben foglalkozunk az “Elvira-kérdéssel”

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4013769308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PepitaOfélia 2018.03.23. 19:43:11

Követhetetlen, hogy egyszer fontos a magyar föld és az érték, és nem kellenek a külföldi tulajdonú cégek, máskor meg nem érdekes a magyar föld és gyümölcs és egyéb értéke, hanem jöjjön az ipari park... ne keressünk benne elvi hozzáállást, de nagyon kíváncsi vagyok témészáros vagyonosodásának részleteire, mert ezek összefüggnek.
süti beállítások módosítása