Pofátlanul át akarják verni az érdi választókat Aradszki Andrásék!
2018. március 30. írta: BoldogÉ

Pofátlanul át akarják verni az érdi választókat Aradszki Andrásék!

aradszkiandras-erdmost.jpg

Nem gondoltuk, hogy foglalkozni kell egy számunkra egyértelmű ténnyel.

Úgy tűnik, az érdi adófizetők TÖBB, MINT 150 milliójából kistafírozott ÉrdMost nevű Fideszes szócső, egyik nemrég megjelent írásának címe furcsa hatást ért el, ugyanis többen kommentekben és üzenetekben azt kérdezték: ez most komoly?

Cikküknek azt a címet adták, hogy “Az érdi ellenzék támogatja Aradszki Andrást”. Tulajdonképpen nem is csodálkoznánk rajta, ha kimondottan egy Fideszes kiadvány lenne, hiszen ott számíthatnak ilyen álhírekre a gyanútlan olvasók, azonban az adófizetők nem egy pártlapnak akarják látni, hanem Érd város hivatalos kiadványának.

A cikkben említett hírből annyi igaz, hogy az ellenzéki pártok szeretnék, ha végre már ténylegesen épülnének jó minőségű utak illetve ahol nincs szilárd burkolat, ott  végre elkezdődjön a munka. Ezzel kapcsolatosan volt egy önkormányzati előterjesztés, amelyet megszavaztak ellenzéki képviselők.

Azért ez messze van az előbb említett cikk címétől. Vajon ezt önállóan hagyja jóvá Fekete Zoltán főszerkesztőnek alkalmazott médiamunkás, vagy leszóltak neki a központból?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6113789986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása