Tényleg van bőr a képükön: Szeretne Elvira-majoros kampányfacsemetét a Fidesztől?
2018. április 05. írta: BoldogÉ

Tényleg van bőr a képükön: Szeretne Elvira-majoros kampányfacsemetét a Fidesztől?

facsemete-safru-hu.JPG

Facsemete osztogató-akció keretében Érden, Sóskúton és Pusztazámoron: április 5-én, csütörtökön, hatszáz gyümölcsfa találhat gazdára, ingyenesen.

Igazi választási kampányfogás az egész, mert ne felejtsük el, hogy Összefogás Egyesület elnöke T. Mészáros András, aki még Aradszki András kampányfőnöke is pluszban.

Többféle konténeres, illetve gyökeres jó minőségű csemete közül lehet majd válogatni, mint pl.: cseresznye, barack, szilva, alma fajtájú gyökeres, illetve konténeres fácska. Ráadásul a szervezők elárulták azt is: a csemetéket az Elvira-majortól vásárolta az Összefogás Egyesület, kedvezményes áron. Azért az mekkora cinizmus már, hogy pont onnan hozzák a fákat, arról a helyről, amit tönkre akarnak tenni.

A lakóknak természetesen nem kell fizetniük a fácskákért, írják.

Az egész akció nyilván egy nagyon direkt és felettébb átlátszó kapmányfogás. Úgy látszik, minden alkalmat  kihasznál a Fidesz, hogy megpróbálja maga mellé állítani a szavazókat.

kép: illusztráció (safru)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9413811314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása