Hoppácska! Mi történt valójában Érden: miért zárták be a szavazatszámlálókat?
2018. április 11. írta: Cseri Pali

Hoppácska! Mi történt valójában Érden: miért zárták be a szavazatszámlálókat?

Lukácsi Krisztina hatalmas tapasztalattal rendelkező szavazatszámláló, most az érdi szavazókörben alelnök volt. Szinte egész nap minden rendben volt, aztán több furcsaság is történt...

Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.

Lukácsi Krisztina először a közösségi oldalára írta ki, hogy miket tapasztalt vasárnap este. Később pedig a HírTV műsorában szerepelt Kálmán Olgánál.

A nő arról beszélt, hogy miután megszámolták a 666 szavazatot, és mindent rendben találtak, végeztek is fél 10-re, de ekkor vették észre, hogy bezárták őket az óvodába, ami otthont adott vasárnap a szavazásnak.

Lehet, hogy eddig is bezárták őket a szavazatszámlálás idejére, de ez nem tűnt fel nekik eddig, ugyanis mire végeztek, mindig ki tudtak menni. A zárt ajtó miatt telefonálni kezdtek, de a helyi választási irodánál sokáig senki nem vette fel a telefont. Amikor végre elértek valakit, azt mondták nekik, kiengedik a bent ragadtakat, de ne vigyék be a jegyzőkönyveket a helyi választási irodába.

Újabb furcsaság, hogy amikor a bizottság elnöke és a jegyzőkönyvvezető elindultak a helyi irodába a dokumentumokkal, vitték magukkal a két fideszes delegáltat is. Azt is elmondta, az általuk felvitt adatok egyeznek a választás.hu adataival, de azt nem érti, miért késleltették a jegyzőkönyv bejutását.

Vasárnap óta több szavazatszámlálóval is beszélt, akik hasonlókról számoltak be....

hvg.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6313826884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása