Téged megnyugtatna, ha lenne ilyen Érden? Szigorúan a nyugalmad érdekében, mielőtt szétvet az ideg!
2018. április 14. írta: BoldogÉ

Téged megnyugtatna, ha lenne ilyen Érden? Szigorúan a nyugalmad érdekében, mielőtt szétvet az ideg!

rageroom.jpg

Ha már szétrobbansz a feszültségtől és nem tudod magadban tartani, levezethetnéd, mielőtt az elfojtott ideg benned tenne kárt. Érden is elkelnének, akár az utcán is a stressz fülkék.

Már a svájciak is tudják mitől döglik a depressziós légy: amerikai mintára létrehozták az első Rage room-ot Európában, ahová bemegy a polgár és összevissza tör mindent maga körül, majd lenyugszik és mosolyogva hazasétál. Rögtön arra gondoltam, hogy milyen jó lenne pár ilyen hely Érden is: mondjuk felidegesítettek a munkahelyeden, mész haza, de előtte beugrasz egy ilyen stresszlevezető helyre, kitombolod magad, és már minden okés. Nem veszel össze az asszonnyal, vagy az uraddal, kinek, milyen van ugye. Kapsz baseball ütőt, ha szeretnél, de még ásót is kaphatsz a legális romboláshoz.

Általában multicégeknél szoktak ilyen helyeket létrehozni, simán ki lehet vinni az utcára az ötletet, és Érden vagy 20 helyen felállítani ilyeneket, biztosan sorban állás lenne. Azt kellene csak megoldani, hogy baseball ütőt meg hasonlókat, ne vihessék az emberek magukkal. Milyen jó lenne, ha minden városrészben lennének ilyennek, persze hangszigetelve meg minden, és lehetne törni-zúzni, de csak az egészségünk megőrzése érdekében.

címlap: dialled.co.nz

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr913833866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása