ÉRDEN, A DUNA UTCA EGY SZAKASZA MÁTÓL, 4 HÓNAPIG  TOTÁL ZÁRVA LESZ!
2018. április 25. írta: BoldogÉ

ÉRDEN, A DUNA UTCA EGY SZAKASZA MÁTÓL, 4 HÓNAPIG  TOTÁL ZÁRVA LESZ!

dunautca-erd-zarva.jpg

A Kelenföld.Százhalombatta vasúti pályafelújítás kivitelezése tavaly tavasszal kezdődött meg, a munkálatok ütemtervnek megfelelően zajlanak, emiatt Érden jelenleg is több helyen folynak a kapcsolódó építési munkálatok.

Márcsak két év és 120 km/h sebességgel közlekedhetnek majd a vonatok a 20,5 km-es vonalszakaszon. A vasúti pálya rekonstrukciója során elvégzik a Csalogány utcában, a Fácán és a Fürj utca között lévő szennyvízcsatorna kiváltási munkálatait.

Emiatt az érintett útszakasz teljes lezárása szükséges, az ideiglenes korlátozás várhatóan 2018. április 23 – május 4. között lesz érvényben. A gépjármű forgalom részére mind a Fácán utcában, a Fogoly utcában, a Fürj utcában és a Csalogány utcában táblával jelzik a lezárást.  Az érintett útszakaszon lévő ingatlanok megközelítését az építési munkák alatt biztosítják.

MÁTÓL! A DUNA UTCÁT TELJESEN LEZÁRJÁK, SEM AUTÓ, SEM KERÉKPÁR, DE GYALOGOSAN SEM LEHET ITT 4 HÓNAPIG KÖZLEKEDNI!

Átépítés miatt Érden a Duna utcai szintbeni útátjárót tervezetten 2018. április 25 – augusztus 31. között teljesen lezárják a közúti forgalom elől, ez idő alatt a kerékpáros- és gyalogosforgalom sem haladhat át, mivel munkálatok csak a forgalom ideiglenes korlátozása mellett végezhetőek el. A Duna utcai lezárást a Balatoni út felé lehet megkerülni az ideiglenesen megépített aszfalt burkolatú terelőúton.

JAVASOLT KERÜLŐ ÚT:

Duna utca - Porcsinrózsa utca - 7 sz. főút - Sárvíz utca

A forgalomkorlátozások idején a kihelyezett KRESZ táblák segítenek az eligazodásban, a terelések miatt kérjük, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A február 26-án indult vágányzár miatt továbbra is jelentős menetrendváltozás van érvényben, valamint pótlóbuszok szállítják az utasokat a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Érd felső szakaszon végzett pályafelújítás miatt.

A vágányzárral megindultak Kelenföld – Érd felső közötti szakaszon a vágánybontási munkálatok, a Vágóhíd utcai és az érdligeti vasúti híd bontási munkái, továbbá a megállóhelyeken is elbontották az ezidáig meglévő peronokat.

Budafok megállóhelyen új, színes zajvédő panelek beépítése folyik, Nagytétény-Diósd állomáson nagy erőkkel zajlanak az új gyalogos aluljáró építési munkái, valamint a biztosítóberendezésnek helyet adó épületek átalakítási munkái is folynak a vonalszakasz állomásain.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6513869462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása