Múzeumok majálisa, Érd is képviselteti magát!
2018. május 10. írta: Cseri Pali

Múzeumok majálisa, Érd is képviselteti magát!

muzeumok-majalisa-budapest-varosom-hu.jpg

2018 május 13-án múzeumok és kulturális intézmények töltik meg a Magyar Nemzeti Múzeum klasszicista épületét. Ahol is Városunk is képviselteti magát.  

70 intézmény munkatársai gyűlnek össze az ország különböző részéből, hogy a látogatók számára ingyenesen emlékezetessé tegyék ezt az egynapos, rendhagyó fesztivált.

A Múzeumok Majálisa olyan erős hagyományra tekint vissza, hogy megrendezését még a megszokott helyszín, a Múzeumkert éppen zajló rekonstrukciója sem gátolhatja meg! A 23. majális így 2018-ban beköltözik a klasszicista múzeumpalota belső tereibe, hogy a nagy múltú falak fogják össze, keretezzék mindazt, amelyet a részt vevő 70 múzeum kínál.

A helyszín lehet, hogy kicsit szűkebb, de a szervezők ígérik, hogy mindenki megtalálja a kedvének megfelelő szórakozást erre a vasárnapra, tesztelheti saját tudását a Tudássétányon és megismeri a múzeumok kreatív, izgalmas, közösségteremtő világát!

muzeumokmajalisa.hu

(fotó:

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2713903802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása