RODOLFÓT JÁTSZOTT? Bűvésztrükkel lopott pénzt Érden a jól öltözött tolvaj
2018. május 10. írta: Cseri Pali

RODOLFÓT JÁTSZOTT? Bűvésztrükkel lopott pénzt Érden a jól öltözött tolvaj

rodolfo-lebego-kendo.jpg

Az érdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításához.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás lopás miatt, ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2017. december 16-án délután Érden, egy üzletben vásárlás során beszélgetést kezdeményezett az alkalmazottal, ennek során a magyar bankjegyekkel kapcsolatban kért tanácsot, felvilágosítást.

A nyitott kasszából több, különböző címletű bankjegyet emelt ki, majd azokat a kezében tartva folytatta a beszélgetést az eladóval, akinek a figyelmét elterelve nagyobb összeget eltulajdonított.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-23/365-041 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5213903632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása