PITTA! ÁJJÁ MÁ MEG! Bács alpolgármester, alias Csürhés Pista alpári módon kifakadt. Ez az új módi?
2018. május 16. írta: BoldogÉ

PITTA! ÁJJÁ MÁ MEG! Bács alpolgármester, alias Csürhés Pista alpári módon kifakadt. Ez az új módi?

bacsistvan-bacsistvan-hu.jpg

Történt városunkban, hogy nagyjából cca. 8 tuja feküdt a játszótér melletti sétányon.

Csürhésünk kifakadt, hogy szándékos rongálás történt - amennyiben ez valóban így történt, természetesen mi sem értünk egyet, de a lealacsonyító szövegkörnyezetet és a minősítés feltételezheti akár az összeesküvéselmélet ilyetén felvetését is.
Továbbá: érdekes módon a tuják labdástól feküdtek a földön. Nem vagyunk összeesküvés-elmélet gyártók, de jogunkban állhat akár azt is vélelmezni, hogy az ültetés előtt készültek a képek, mivel ha egyszer alaposan elföldelnek egy növényt, akkor annak kiszakításakor a gyökerei sérülnek, és nem ép földlabdával kerül ki.

Persze ez inkább úgy tűnik, hogy csupán egy kiváltó oka Csürhés Pityu kifakadásának.

Idéznénk egy, a poszt alatti kommentet, amivel maximálisan egyet tudunk érteni:

“Képviselő Úr, kérem ne írjon dühből posztot. Elfogadom, hogy dühös, de legyen férfi és őrizze meg a méltóságát minden helyzetben! Kérem ne általánosítson, hiszen ez egész egyszerűen nevetséges. Lelketlen, vad vandálnak nevezni minden ellenzéki érzelmű választót legalább annyira nevetséges általánosítás, mintha általánosítana egy adott társadalmi csoport minden tagjával kapcsolatban.

Ne nevezze lelkiismeret hiányában létező embereknek ezeket a vandálokat, ha Ön ( és a pártja) a keresztény értékek védelmére esküdött fel. Ne váljon hiteltelenné! Szépen kérem, ne tiporja sárba képviselőtársait a közgyűlésből. Koncentráljon inkább az együttműködésre!

Maradjon a tényeknél és a méltóságteljes, békés megoldásoknál! Sok sikert kívánok!”

Az azért elég kemény, hogy Bács ezt a három cselekményt összemossa:

- télen felgyújtották a padokat a Duna parton,

- tavasszal rendzavarásukkal a közgyűlésen milliós pályázatok beadását akadályozták,

- és most újabb értelmetlen rombolással adtak hírt magukról…

A középsőt bevalljuk nem értjük, hogyan tudták megakadályozni a beadását a pályázatnak? Elvették a kinyomtatott pályázatot és utána nem tudták újra nyomtatni, mert kifogyott a patron? Vagy azóta is bezárva tartják, akik leadnák a pályázatot?

Tényleg ilyen hülyének akarják nézni az érdieket?

tuja-kidontott-erd-bacsfboldal.jpg

A fénykép dátuma is érdekes, 11.45-t mutat. Addig nem vette észre senki? Vagy megvárták a bejelentők, amíg felébred Csürhés?

Azt írja ez az alpolgármesteri funkciót betöltő lény, hogy:

“Ennek a csürhének a képviselői bent ülnek a közgyűlésben, soha semmiért sem vállalnak felelősséget, de folyton a jogaikat hangoztatják. Ez a csürhe, képviselőivel egyetemben csak a káosz és az anarchia megteremtésében érdekelt.

Valamennyi ellenzéki képviselőnek, legyen az csak egy ostoba báb vagy hivatásos politikai prostituált, el kell számolnia a lelkiismeretével - ha van neki!”

Kíváncsiak lennénk, hogy ez alatt az érdi választópolgárok egy jelentős részét takaró csoportot érti? Ennyire becsüli őket?

Néhány kommentet idézünk, azt hisszük önmagukért beszélnek:

………………………………...

István, csak vagdalkozik, vagy valóban tényekkel alá tudja támasztani, hogy a játszótéren a bekiabálók, a paplökdösők, az ellenzéki képviselők vagy az őket támogatók vandálkodtak?

Valóban véget kell ennek vetni. Ezt értem az értelmetlen rombolásra és a "másik oldal" eszetlen hibáztatására is.

…………………..

Ez egy büntetőjogi eset. Jogászok tudni szokták az ilyenkor követendő eljárást. Feljelentés? A gyanúsítgatás, - tények ismerete nélkül, - nem méltó egy városvezető jogászhoz. A keserűséget megértem.A tettesek felkutatását és jogi eljárás alapján tőrténő felelőségre vonását elvárom. Alpolgármester Úr! Kérem az eljárás megindítását. az eredményéről pedig tájékoztatást

…………………..

Ez csunya dolog hogy minden vandálkodást az ellenzèkre rátolni,keressèk meg a vandálokat ès kemènyen büntessèk meg.Van egy közmondás "Kicsi kutya nagytól tanul".

…………………….

Akárki tette, aljas, kicsinyes dolog. Remélem, hogy elkapják, habár kevés a valószínűsége. Piás hőstett. Én jobbos vagyok, de meg kell állapítanom, hogy meglepő, hogy egyből tudni vélik az ellenzék keze nyomát. Ez egy meggondolatlan "csínytevés". Még visszaültethető állapotban vannak!

…………………….

Mondjuk, csürhét éppen láttunk a tévé székháznál is....

Talán nem kéne ilyen magas lóról beszélni…

……………………………..

Szomorú, hogy ilyen kisstílű, modortalan és közösség bomlasztó bejegyzés kerül virtuális papírra egy magát városvezetőnek nevező képviselő tollából.

(forrás: facebook.com/dr.bacs.istvan)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5713964156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása