Mindenki mindenkit támogat, az érdi rendőrkapitány is értékelte a helyzetet
2018. május 17. írta: BoldogÉ

Mindenki mindenkit támogat, az érdi rendőrkapitány is értékelte a helyzetet

kozrend-egyezteto-forum-erd-police-hu.png

Az Érdi Rendőrkapitányság a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte a tegnapi nap folyamán.

A találkozón az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, a közterület-fenntartó intézmények képviselői, továbbá az egyházak képviselői is részt vettek.

A fórum keretében az Érdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a negyedéves beszámolót, továbbá tájékoztatta a résztvevőket a Pest megyét, illetve közelebbről az Érdi Rendőrkapitányságot érintő szakmai kérdésekről. A fórumon résztvevők kérdéseket intézhettek a rendőrkapitányság vezetőjéhez, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a résztvevők  kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja a járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, valamint további javítása.

police.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2313965830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása