77 ÉVES BUDAÖRSI NÉNIT KERES A RENDŐRSÉG: Hátha látták Érden, segítsenek
2018. június 12. írta: Cseri Pali

77 ÉVES BUDAÖRSI NÉNIT KERES A RENDŐRSÉG: Hátha látták Érden, segítsenek

korozes-budaors-police-_hu.jpg

A 77 éves budaörsi asszony otthonából ismeretlen helyre távozott.

A Budaörsi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Maróthy Lászlóné 77 éves budaörsi lakos eltűnése miatt.

Az idős nő a rendelkezésre álló adatok szerint 2018. június 11-én 20 óra 15 perc körül Budaörs, Aradi utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta magáról életjelet nem ad. Felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Maróthy Lászlóné, Julianna körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú. Haja barna. Otthonából fehér nadrágban, fehér blúzban, fehér pulóverben és szürke sportcipőben ment el. Az asszony mielőbbi megtalálása érdekében a rendőrség a keresésbe speciális mentőkutyás egységet vont be.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyt felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

police.hu

kép: police.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1614042678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása