ORBÁN VIKTOR HÍRCSÁRDÁJA! Érden január 1-től kötelező lesz bevonulni szurkolói szolgálatra!
2018. június 17. írta: BoldogÉ

ORBÁN VIKTOR HÍRCSÁRDÁJA! Érden január 1-től kötelező lesz bevonulni szurkolói szolgálatra!

hircsarda-orban-szurkolas.jpg

A miniszterelnököt valószínűleg megcsípte a hülyebogár, vagyis a bűvkörébe vonta.

“... A kormány célja, hogy 2030-ra Európa egyik legegészségesebben élő nemzete legyen a magyar - mondta, hozzátéve: jelenleg ugyanis miközben a magyarok tisztelik élsportolóikat, a kontinens egyik legkevesebbet sportoló nemzetei közé tartoznak, a fiataloknak pedig mindössze 36 százaléka sportol rendszeresen.

A sport- és szabadidős tevékenységek a jövő évi büdzsében is kiemelt támogatást kapnak - közölte a miniszterelnök.

A feladatok közé sorolta Orbán Viktor, hogy küzdeni kell az egészségtelen élelmiszerek ellen, vissza kell szorítani a dohányzást, erősíteni kell a mindennapos testnevelést, és Erzsébet-táborokat, vándortáborokat kell szervezni a gyerekeknek. Kitért arra is, hogy az idén már nemcsak a Balaton partján, hanem Erdélyben is lesznek Erzsébet-táborok- írja a kormany.hu.

Nem tudom, miért gondolja a miniszterelnök, hogy a magyar emberekből hiányzik a hazaszeretet, vagy kikre gondolhatott pontosan a kormányfő. Azt mondja, hogy a sport növeli a hazaszeretet, habár sok ilyen blődliséget mondott már. A tervek szerint a sportba még több pénzt nyomnak jövőre is, reméljük, nem csak a fociba, hanem más sportágakba is. Látjuk a foci milyen eredményt produkál, minél több pénz, annál katasztrófálisabb a színvonal.

Ekkor jutott eszünkbe, hogy igaz is lehetne, amit a Hírcsárda oldalán találtunk, miszerint bevezetik a kötelező szurkolói szolgálatot. Aki nem sportol, szurkoljon legalább:

2019-től a 18. életévüket betöltött fiataloknak kötelező lesz bevonulniuk stadionokba, és ott szurkolói feladatokat ellátni. A lépésre azután kényszerült a kormány, hogy már a felcsúti stadionba is csak a saját futballistáikból tudnak ultrákat csinálni, akik pirotechnikai eszközökkel úgy tesznek, mintha foci zajlana a pályán. Az egy év sorszurkolói szolgálatra férfiaknak és nőknek egyaránt kötelező lesz bevonulniuk, aki nem tudja meghatározni a nemét, az partjelző lesz.

A sorszurkolói szolgálat alatt megtanulnak az újoncok szotyizni, rasszista rigmusokat énekelni, és tisztelettel beszélni Orbán Viktorról.

Nagyjából annyira vehető komolyan a kormány vagy Orbán Viktor új ötlete, mint a viccportál víziója.

Persze, ha belegondolunk, ez egyfajta átmenet lenne a fotelben szurkolás és valódi sportolás élménye között, nem mellékesen még azt remélhetnék, hogy indokoltabbá is tennék a stadionok létét

Nem tagadható, hogy ösztönözni kell a fiatalokat és az idősebbeket is a mozgásra, sportolásra, azonban ez nem válhat a pénzmosás és korrupció melegágyává, pártkatonák kifizetőhelyévé.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2014053206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 15:20:05

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 00:49:13

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása