JÖN AZ ÚJABB CSODA: “OKOSVÍZ”! Újabb marketingfogás, hamarosan Ön is ihat hazait!
2018. június 19. írta: BoldogÉ

JÖN AZ ÚJABB CSODA: “OKOSVÍZ”! Újabb marketingfogás, hamarosan Ön is ihat hazait!

okosviz.jpg

Magyar “okosvizet” fog gyártani az egyik multi.

Megy a parasztvakítás: egy új prémium termék, az „okosvíz” palackozását indították el több ország piacára. Ebből nem mellékesen évi 100 millió PET palack termelődik! Nesze neked EU-s rendelet, a műanyagok szabályozására (-szerk.)

A víz alapanyaga a cég zalaszentgróti ásványvize, amelyből egy felhőképződést utánzó gyártási folyamat során jön létre a (szerintük) különlegesen tiszta és friss ízű, hozzáadott elektrolitokat tartalmazó ital.

Az „okosvíz” előállításához szükséges technológiát Európában eddig csak  két országban alkalmazták. Először külföldre jut majd el az új termék.

Magyarország legnagyobb üdítőital-gyártója az elkövetkező években további bővüléssel, és évi százmillió palack „okosvíz” előállításával számol.

Arról gondosan hallgat a cég, hogy termékeivel (melynek nagy része túlcukrozott) mennyiben járul hozzá az elhízáshoz, a cukorbetegséghez, és a globális műanyagszennyezéshez.  Hiába, a profit minden áron. Okosvíz? A hülye sznoboknak!

(greenfo.hu)

a kép illusztráció

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr114057952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása