AZ ÉRDIEKKEL IS KONZULTÁLNAK A GYEREKVÁLLALÁSRÓL! Ön válaszol vagy rajzol nekik egy méreteset?  
2018. június 21. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDIEKKEL IS KONZULTÁLNAK A GYEREKVÁLLALÁSRÓL! Ön válaszol vagy rajzol nekik egy méreteset?  

tehenek-szelkerek-szabadmagyarszo-hu.jpg

Személy szerint már kurvára unom a nemzeti konzultációnak nevezett blöff- hadjáratot a magyar nép ellen.

Persze megint az van, hogy sok milliárdért küldenek ideológiai “képeslapokat” az embereknek, amelyekre a kormányhívők válaszolnak majd, a többiek meg jobb esetben rajzolnak rá egy faszt, és úgy küldik vissza.

A gyermekvállalás támogatásáról kérdezi a kormány a magyarokat majd ősszel, mert rájöttek, amit már mindenki tud 25-30 éve, hogy fogy a magyar. Eddig nem törődtek vele, a lőtéri kutyát nem érdekelte, de most aztán nekifognak. A jövő évben megkétszerezik a családoknak járó támogatásokat, mondta az államtitkár asszony. Örülünk.

Persze a demográfiai katasztrófa megoldását is azzal kezdték, hogy “azé az ország, aki teleszüli”, és lehordták a negyvenes gyermektelen férfiakat.. Elképzelhető, hogy listázni fogják majd őket, ki tudja. Persze mindenki tudja, mi kellene ahhoz, hogy az embereknek kedve és bátorsága legyen a gyerekneveléshez. Normális fizetések például, emberi körülmények a munkahelyeken, rendes állami támogatási rendszer, ilyenek.

És amiről a kormány szociofób tanácsadói elfeledkeznek, normális légkör, aura, hogy ne legyen megfélemlítés, ha más a véleménye az embernek ,ne legyen listázás. Bár erre könnyen legyinthet a hétköznapi ember, de neki is elkaphatják a grabancát, először az értelmiség, utána jönnek majd sorban a többiek.

Majd eljutunk oda is, hogy börtönbe zárnak, ha nem válaszolsz a nemzetinek hazudott konzultációra.

Sok milliárd a semmiért.

címlap: szabadmagyarszo.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2814062177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása