AMIKOR VALAMI ÚTBAN VAN - Az érdi ifjú esete az átjáróval
2018. június 26. írta: ArsBoni

AMIKOR VALAMI ÚTBAN VAN - Az érdi ifjú esete az átjáróval

erd-atjaro-google-map.jpeg

Az érdi rendőrök vádemelést javasolnak egy 25 éves helyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 25 éves férfi 2017. március 24-én 23 óra 25 perckor ittas állapotban személygépkocsival közlekedett Érden az Esküdt utcán, a Budai út irányából az Alispán utca irányába. Amikor a vasúti átjáróhoz ért a tilos jelzés ellenére nem állt meg és így letörte a fénysorompót, majd a helyszínről elhajtott. Ezt követően tíz perc elteltével visszament a helyszínre, ahol tolatás közben nekiütközött a mögötte forgalmi okból megálló személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismét elhajtott. A férfit az azonosítását követően kihallgatták.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfi ellen a közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés gyanúja miatti nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

police.hu/

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6614074569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása