NE CSODÁLKOZZON! Ha Érden baj van az étel-, vagy italautomatával
2018. július 11. írta: ArsBoni

NE CSODÁLKOZZON! Ha Érden baj van az étel-, vagy italautomatával

automatak-nav-csatlakoztatas-zoom-hu.jpg

Mélyütést kapott az étel- és italautomata-piac, sok gép leállt attól, hogy bekötötték a NAV-hoz.

Totális káoszba látszik fulladni az étel-, és italautomaták július elejei kötelező online bekötése a NAV-hoz. Az előírás már előre megtizedelte a gépeket, nagyon sok meg akkor ment tönkre, amikor bekötötték a NAV-hoz.

Az üzemeltetők veszteségekről és áremelésről beszélnek, az egyelőre balul elsült átállás nyertesei viszont már túl vannak a nagy kaszáláson.

Tragikus a helyzet az egyik étel- és italautomatákat üzemeltető cég ügyvezetője szerint, de a többi megkeresett üzemeltetők is kivétel nélkül ezt válaszolták. A hibák többek között, -ami megkárosítja a vevőt- a papír pénzzel történő fizetéskor tapasztalt “lefagyás” és a rosszul visszaadott pénz, illetve a rossz áron kiadott termék.

Az üzemeltetők leszögezték azt is, hogy nincs kifogásuk a NAV-hoz történt bekötés ellen, az ellen viszont igen hogy instabil a rendszer és a rájuk hárított plusz költségek magasak.

(hvg.hu)

fotó: zoom.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2814106425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása