ÉRDEN és MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ! Megnyílt az első gázpalack automata a Pennynél
2018. július 18. írta: BoldogÉ

ÉRDEN és MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ! Megnyílt az első gázpalack automata a Pennynél

gazpalackallomas-penny.jpg

Az érdi Penny üzletnél helyezték üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőség gázpalackot cserélni.

A FLAGA Hungária Kft. technológiai újításának segítségével a biztonságos, jó minőségű PB-gáz néhány perc alatt, a nap során bármikor hozzáférhetővé válik, ráadásul ehhez kiszolgáló személyzetre sincs szükség.

Manapság Érden is a háztartások jelentős részében használnak gázpalackokat, éppen ezért döntött úgy az áruházlánc, hogy szeretnének egy gyors, kényelmes és biztonságos módszert kínálni vásárlóiknak ezek beszerzésére.

A tervek szerint egyre több vásárló életét teszik majd gördülékenyebbé: a PALACKOMAT hálózatban is folyamatos bővülés várható. Az idei évben további 13 üzletünk mellett, a következő helyszíneken telepítünk gázpalack cseréjére alkalmas készüléket: Kistarcsa, Veszprém, Sárbogárd, Tatabánya, Dunakeszi, Budapest Huszti út, Csongrád, Kecskemét, Baja,Ózd, Paks, Nagykáta, Tiszaföldvár.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5014121153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása