ÚJRA ITT A NYÁR! Kapcsolja be a légkondit vagy menjen vízpartra
2018. július 24. írta: BoldogÉ

ÚJRA ITT A NYÁR! Kapcsolja be a légkondit vagy menjen vízpartra

napsutes.jpg

Időjárás előrejelzés kedd éjjelig

Általában gomolyfelhős, napos idő várható, de a keleti országrészben lehetnek erősebben felhős körzetek is. Csupán a Duna vonalától keletre fordulhat elő elszórtan zápor, helyenként zivatar. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik, a Zemplén térségében viharossá is fokozódik, de zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul. Késő estére 20 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet.

Az éjszaka első felében mindenütt megszűnik a csapadék, ezzel együtt a felhőzet is jelentősen csökken, de délen és keleten maradhatnak felhősebb körzetek is. Az északi szél több helyen is élénk marad. A hajnali órákra általában 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9214131575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása