MARIHUÁNÁS SÖR: Ön megkóstolná, ha Érden is lehetne kapni?
2018. augusztus 10. írta: Cseri Pali

MARIHUÁNÁS SÖR: Ön megkóstolná, ha Érden is lehetne kapni?

cannabixs.jpg

A gyártó ettől várja a sörfogyasztás fellendülését, annak ellenére, hogy csak néhány országban fogyaszthatják új terméküket a vásárlók.

Egyre rosszabb helyzetbe kerülnek a sörgyártók az Egyesült Államokban, ugyanis úgy tűnik, az emberek - és főleg a fiatalok - már nem isznak annyi sört, mint korábban. A Heineken ezért nagy dobásra szánta el magát: július végén piacra dobta a marihuánás sört. A termék hivatalos megnevezése malátás szénsavas ásványvíz, a cég szerint az italnak átlagos IPA-íze van.

A Business Insider szerint a termék a Heineken egyik kaliforniai sörmárkája, a Lagunitas neve alatt fut, és 5-10 milligramm THC-t tartalmaz dobozonként. A marihuánás sör természetesen nem mindenhol kapható, csak azokban az országokban vagy államokban, ahol szabadon, orvosi rendelvény nélkül is legálisan lehet marihuánát vásárolni és használni.

Egy doboz ital 8 dollárba (2200 forintba) kerül, és egyelőre csak Kaliforniában kapható pár speciális, marihuánára szakosodott üzletben, beszámolók szerint azonban máris igen jól fogy.

(hvg)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7514172845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása