ÉRDI RABLÓT FOGTAK! Közel 60 éves nőt rabolt ki
2018. augusztus 19. írta: BoldogÉ

ÉRDI RABLÓT FOGTAK! Közel 60 éves nőt rabolt ki

utkereshztezodes-pilis.jpg

Egy idős hölgyet rabolt ki egy 55 éves érdi férfi Pilisen.

A nyomozás adatai szerint az 55 éves férfi hétfőn este 7 és 8 óra között Pilisen, Attila utcában előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 58 éves nőt, akitől ennek során készpénzt vett el.

A sértett a bántalmazást következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen. A monori rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit szerdán elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók az érdi lakost rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Monori Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4114189487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása