SZOMBATON TÖRÖKBÁLINT “MEGÉRKEZETT” A XXI. SZÁZADBA! Átadták a vadiúj hivatalt
2018. augusztus 21. írta: BoldogÉ

SZOMBATON TÖRÖKBÁLINT “MEGÉRKEZETT” A XXI. SZÁZADBA! Átadták a vadiúj hivatalt

polgarmesterihivatal-torokbalint-magyarepitok-hu.jpg

Szombaton hivatalosan is átadták Törökbálinton az új városházát.

A 2400 négyzetméteres látványos épületben posta és kormányablak is várja majd a helyieket.

A 2400 négyzetméteres új önkormányzati és hivatali centrumot mintegy 1,2 milliárd forintból alakították ki. Az augusztustól augusztusig, egy év alatt felépült két szárnyból álló épület egyik részében a városvezetői irodákat és termeket adták át, a másik oldalon pedig a közügyi hivatalok készültek el. Itt többek között postahivatalt és kormányablakot is kialakítottak.

Az épület egyedi kinézetéhez az is hozzájárul, hogy a tervezők egy különleges, első pillantásra nem nyilvánvaló építészeti megoldással éltek: az épület vasbeton gerincéhez képest a házban síktörés figyelhető meg, a gerinccel egyetlen fal sem párhuzamos. A gerendamagasság így végig változik, az ablakok pedig trapéz alakúak.

A közintézményt átadásán a polgármester kiemelte: most, hogy felépült a városháza, végre egy helyen, sok utazás nélkül és jó körülmények között intézhetik el hivatali ügyeiket Törökbálint lakói. Törökbálint már a 90-es évek óta tervezte, hogy méltó önkormányzati központot építsen, a most elkészült épület pedig nagyon fontos lesz a település jövőjében is.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2114193613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása