ÉRDIEK, CSIPKEDJÉTEK MAGATOKKAL! Szerdáig jelentkezhettek, ha a kijelölt MÁV aluljárót átfestenétek
2018. szeptember 24. írta: BoldogÉ

ÉRDIEK, CSIPKEDJÉTEK MAGATOKKAL! Szerdáig jelentkezhettek, ha a kijelölt MÁV aluljárót átfestenétek

tarnoki-vasuti-aluljaro-youtube-com.jpg

Szerda éjfélig lehet jelentkezni a MÁV Színezd Újra! Alkotói Napok 2018. című pályázatára. A múlt évben sikerrel megrendezett versenyhez hasonlóan a vasúttársaság gyalogos aluljáróinak dekorációs festésére vállalkozhatnak az alkotók.

A vasúttársaság honlapján is közzétett pályázati felhívás szerint hat helyszínen (Budapest Mexikói út, Bicske, Mende, Pilis, Vác-Alsóváros és Vecsés) kijelölt vasúti gyalogos aluljáró mintegy 800 négyzetméteres felületét szépíthetik meg azok a 12 és 100+ év közötti egyéni vagy csoportos jelentkezők, akik 2018. szeptember 26-án éjfélig elkészítik és benyújtják a kijelölt helyszínek valamelyikére elképzelt alkotásuk látványtervét.

A pályázatra egyéni alkotók vagy legfeljebb 15 fős csoportok jelentkezhetnek. Pályázni legfeljebb két darab, színsémákból és mintázatból álló látványtervvel lehet.  Az A4-es méretű papírra elkészített méretezett látványtervet a vasúttársaság honlapjáról letölthető dokumentumokkal együtt kell digitalizált változatban az e-mail címre megküldeni.

Az engedélyezett terveket október 1. és november 30. között vasútbiztonsági felügyelet mellett festhetik fel a győztes jelentkezők. A festéshez szükséges eszközöket (alapszínek, ecset, vödör, fólia, stb.) a MÁV biztosítja. A megvalósításra érdemes pályaművek felfestésére a vasúttársaság meghívja a sajtó képviselőit is, hogy a közvélemény minél szélesebb körben ismerhesse meg az alkotásokat.   

A falfestésre kijelölt aluljárók dekorációs festésére benyújtott pályázatokat 2018. szeptember 26-án éjfélig várja a MÁV Zrt. az elektronikus levélcímre.

A pályázati kiírás és további információ elérhető a vasúttársaság honlapján https://www.mavcsoport.hu/aluljarofestes, illetve az e-mail címen.

címlap: youtube.com

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7814260591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása