AZ ÉRDI ÚTÉPÍTÉS NETOVÁBBJA! Avagy, akit bezártak az Antal utcába
2018. október 12. írta: Cseri Pali

AZ ÉRDI ÚTÉPÍTÉS NETOVÁBBJA! Avagy, akit bezártak az Antal utcába

antalcimlap.jpgÉrden nem sokat teketóriáznak, ha valamit meg kell csinálni, nekilátnak és nyomják, mint a süket a csengőt, tisztelet a kivételnek persze.

Így történt meg ez morbid vígjátékba illő jelenet az Antal utcában, komolyan, ilyet még kitalálni sem lehet. Mint a képeken is látható, itt az a helyzet, hogy annyira,de annyira belevágtak az Aba utcai hídhoz vezető út készítésébe, hogy az egyik háznál nem hagytak kijárót a szakemberek. Gondolták, ne mászkáljanak ott, kocsival meg főleg ne menjenek arra.

Szegény lakók felhívták az önkormányzatnál az illetékes “elvtársat”, hogy van egy kis gond, ugye. Nem is kicsi.Előadják, mi a szitu. Azt mondja az illetékes, de komolyan, hát a mérnök oda nem tervezett “hidat.” De hát, mondják neki, ott a nagy kapu, a garázsbejáró meg minden. Hiába, jön a válasz a telefon túloldaláról, már nincs pénz újra megcsinálni, elfogyott.antal1.jpgÉs itt jön a döbbenet, itt jön, ami még nem volt, max. a Legényanya vagy a Tanú című filmekben: azt mondja az önkormányzati ügyintéző, hogy ő tud egy jó megoldást, a hátsó utcáról vágják ki a kerítést,  a garázsra onnan vágjanak ajtót, és máris be tudnak járni a kocsival meg gyalog is.

Most komolyan, lehet még ehhez hozzátenni valamit?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2514297951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása