EZ BÁCS PITTA ÉRDI ALPOLGI ŐSZINTE ARCA?! Tényleg nyilatkoznia kellett zsebre dugott kézzel a gázszivárgásról saját pártmédiájának?
2018. október 13. írta: Cseri Pali

EZ BÁCS PITTA ÉRDI ALPOLGI ŐSZINTE ARCA?! Tényleg nyilatkoznia kellett zsebre dugott kézzel a gázszivárgásról saját pártmédiájának?

bacs.jpg

Ahogy arról beszámoltunk, a napokban gázszivárgás volt az Érdligeti iskolánál, sok száz embert ki is kellett telepíteni. Elég nagy volt a riadalom, ami teljesen érthető.

Az már kevésbé érthető, hogy miért kell olyan nagyon lazának lennie az alpolgármesternek, hogy erről hanyagul zsebre dugott kézzel nyilatkozik. Már azt sem értjük, hogy miért kell neki erről egyáltalán nyilatkoznia róla, ő szivárogtatott és jót röhög rajta?

Ha már nekiveselkedett a feladatnak - mondjuk elsőre nem sikerült - legalább tisztességesen csinálja. Valaki igazán szólhatott volna neki, hogy ez a polgárok lenézése, ne álljon már így a kamera előtt. Mondjuk ez alap, de úgy látszik, nem mindenkinek. Értjük mi, hogy a miniszterelnök hozta be a divatba ezt a flegma kommunikációt és azóta próbálják másolni, de egyrészt neki sem áll jó, másrészt meg senkinek nem áll jól, tessék az embereket komolyan venni, és megtisztelni azzal, hogy normálisan “szólunk” hozzájuk.

Vagy lehet, hogy ki van adva az érdi politikusoknak, hogy zsebre tett kézzel is kell nyilatkozniuk, hogy gyakorolják a lazaságot? Netán van lazaság-kvóta, amit be kell tartaniuk? Esetleg már az alpolgármesterség után időkre készül, szóvivőnek állna? Ne tegye, mert rossz benne.

videó: Érdioldal nyilvános Facebbok oldala

 

Fotó: youtube.com

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7714298783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása