SÚLYOS MILLIÁRDOK "MENNEK A LEVESBE": Hamarosan elindul az újabb nemzeti konzultáció Érden is
2018. október 28. írta: Cseri Pali

SÚLYOS MILLIÁRDOK "MENNEK A LEVESBE": Hamarosan elindul az újabb nemzeti konzultáció Érden is

konzi.jpg

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Dömötör Csaba kiemelte, a konzultációval kijelölhetik a jövőbeni családtámogatási intézkedések alapjait. "Egyúttal erős üzenetet küldhetünk: azt az üzenetet, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a családok megerősítése nélkül. Szeretnénk elérni, hogy Magyarország családbarát ország legyen - fogalmazott.

A konzultáció részleteiről szólva elmondta, a témák között biztosan szerepel majd a fiatal házaspárok életkezdésének támogatása, a gyerekvállalás további ösztönzése, és a gyereket nevelő nők munkavállalásának kérdése is.

Kérdésekre válaszolva közölte, a kérdőívről szóló egyeztetések a napokban lezárulnak, a végleges változatról a kormány ad majd részletes tájékoztatást.

(mti)

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9714328939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása