ITT A MEGOLDÁS: A SZEMÉTFELÚJÍTÁS! Érden vajon működne?
2018. november 12. írta: Cseri Pali

ITT A MEGOLDÁS: A SZEMÉTFELÚJÍTÁS! Érden vajon működne?

laki2.jpgMegtaláltuk a legjobb megoldást az érdi szeméthelyzetre. Nem viszik el a szemetet? Fel kell újítani, és akkor majd elviszik. Mondjuk csak azt amit felújítottál. Egy kis kreativitással, lehet dizájnos “lakást” csinálni belőle, mint azt a fotók is mutatják. Szuper ötlet!

Hogyan érd el, hogy az önkormányzat összeszedje a szemetet: Újítsd fel!

Viccesen indult a Kétfarkúak zuglói szemétfelújítása. Rengeteg szemét van ezen a környéken, annyira, hogy teljesen természetesnek tűnnek a mindenfelé heverő szemétkupacok. Nem akartak belerondítani a jól megszokott rendbe, ezért gondolták, nem  szedik össze a szemetet, inkább csak felújítják.laki3.jpg

Mi nevettünk a legnagyobbat, mikor észrevettük, hogy a nyilvánosan meghirdetett időpont előtt pár órával összeszedték azt a szemétkupacot, amit mi kinéztünk magunknak. De csak azt. 50 méterre minden irányban ugyanúgy állt továbbra is a szemét-írták.

laki4.jpg

Szóval hatalmas siker, hogy a szemétfelújítástól megrettent önkormányzat összeszedett legalább egy kupacot. Megnéznénk, Érden mit lépne az önkormányzat a kreatív szemétlakásokra.

(kétfarkúkutya)

 

Fotó: Kétfarkú Kutya Párt

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5614367345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása