ORVOS NÉLKÜLI ÉRDI ORVOSI ÜGYELET: egyszeri botlás vagy megérett a változtatásra?
2018. november 30. írta: BoldogÉ

ORVOS NÉLKÜLI ÉRDI ORVOSI ÜGYELET: egyszeri botlás vagy megérett a változtatásra?

orvosiugyelet-erd.jpg

Érden is sarkalatos pont az orvosi ügyelet kérdése.

Nem tudjuk, mi történt, de már nem az első eset, amikor olvasóink szerint

“... gond van az érdi orvosi ügyelettel, megjegyzem nem az első alkalommal.  Lemegy az ember és nincs orvos, aki megvizsgálná. Állítólag sorban mondanak fel az orvosok.

A minap lementem, pár ember ott üldögélt a váróban, már másfél-két órája itt ülnek, mondják, de nem szól hozzájuk a kutya sem. Mondtam nekik, kopogjanak már be, hogy mi a helyzet, hisz ők vannak itt már régóta. Bekopogtak, kijött a nővér, zavartan mondott valamit, de látszott rajta, hogy valami komoly gond van. Aztán felhívták az ügyeletet, ott is tereltek, hogy most nincs bent orvos, kint vannak, csak hajnalban lesz bent valaki.

Azért érdekes nem, hogy 100 ezer ember ellátására hozták létre az ügyeletet és csak hajnalban lesz bent orvos. Hatalmas káosz van Érden, ráadásul senki nem mond semmit, tájékoztatás, na az nincs a kialakult helyzetről, pedig ez nem vicc, rengeteg ember egészségéről van szó. Állítólag már mentőtiszteket rendeltek be az ügyeletre orvos hiányában, de ők sincsenek, esetleg majd hajnalban, azért ez vérlázító.”

Mi annyit tennénk hozzá, hogy a városvezetők helyében sürgősen kivizsgálnám az esetet és például működtethetnének egy “forró drótot”, ahol be lehetne jelenteni, ha valami hasonló probléma van. Egyébként kíváncsiak lennénk, hogyan ellenőrzik a szolgáltatást, amiért fizetnek? Gondolom, az ilyenekért nem fizetnek.

Szívesen vennék az érdiek, ha az egyik sajtótájékoztatón beszámolnának T. Mészáros Andrásék erről is!

Szerintünk ez is dolguk lenne.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9114406004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása