FELESLEGES VÁRNIUK A JÓ UTAKRA ÉRDEN! Itt az oka, miért lehetnek ilyenek az útjaink!
2018. december 10. írta: Cseri Pali

FELESLEGES VÁRNIUK A JÓ UTAKRA ÉRDEN! Itt az oka, miért lehetnek ilyenek az útjaink!

tesztpalya.jpg

Érden olyan rosszak az utak már egy jó ideje, hogy a múltkor turistacsoportokat szerveztek ide, hogy lássák a negatív csodát, mert még Indiában sem hiszik el, mi van nálunk.

És igen, rájöttünk, hogy miért vannak ezek a különösen rossz utak, főleg annak fényében, hogy egy autómérnöki vállalat tesztbázist épít Érden, ráadásul elég nagy területet vásárolt a fejlesztésekhez.

Ugye, kíváncsiak?

Szerintünk nem gonoszságból vagy nemtörődömségből hagyja az önkormányzat ilyen állapotban az utakat, egyszerűen azért, mert tesztpályának nagyon megfelel, lehet gyakorolni a rutint meg ilyeneket. Elképzelhető, hogy megegyeztek a céggel, hogy itt az egész város tesztpályának, nem kell külön építeniük. Kicsit majd jobban támogatják a várost, és mindenki örülni fog. Az utak, hát istenem, ha eddig kibírták az érdi polgárok, ezek után is ki fogják.

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7014468724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása