ÉRDEN IS JÁRHATSZ ÍGY, HA PANCSER MÓDRA PARKOLSZ! Vicces “büntetések”
2018. december 26. írta: Cseri Pali

ÉRDEN IS JÁRHATSZ ÍGY, HA PANCSER MÓDRA PARKOLSZ! Vicces “büntetések”

parkesz_fasz.jpg

Érden is biztosan előfordult már, hogy a helytelenül parkoló autósokat “megbüntette” a közvélemény. Vigyázat, ironikus tartalom következik.

 Sokszor talán nem is gondolnánk, de egy balf*sz parkolással nem csak a büntetés kiszabását kockáztatjuk, de olykor bizony a közvélemény haragját is könnyedén magunkra haragíthatjuk. A bírságtól eltérően azonban az emberek haragja jóval kiszámíthatatlanabb, és persze az sem ritka sajnos, hogy túlzott önbíráskodásba csap át a tilosban és/vagy szarul parkolás látványa okozta stressz. Így vagy úgy, de az alábbi pancser sofőrökre is lesújtott a társadalom haragja, melynek okán sok esetben talán még maguk a sofőrök is azt kívánják, bárcsak inkább bírságot kaptak volna helyette.

Miatta nem tudtak leparkolni, most ő nem fog tudni majd kiállni.parkesz_kosar.jpgEz történik, amikor egy radiológus nem tud leparkolni tőled.parkesz_radio.jpgÉn azért megfontolnám a kérését.parkesz_savas.jpgEz történik, amikor a béna parkolásoddal akadályozol egy targoncást a munkájában.parkesz_targis.jpg

Ebből a felvételből sajnos nem derül ki, hogy pontosan mit is vétett szegény, mindenesetre járt érte a méretes hódildó...parkesz_fasz.jpgNem mindig van ám idő finomkodni.parkesz_geci.jpg

(liked)

 

Fotó: liked, vezess

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5414515126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása